Зеленський запевнив, що Україна буде безкомпромісною на шляху до НАТО (відео)

Зеленський запевнив, що Україна буде безкомпромісною на шляху до НАТО (відео)
фото скріншот відео

Глава держави зазначив, що Україна отримала кандидатство в НАТО завдяки багатьом партнерам, але передусім завдяки Польщі

Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна безкомпромісна в дружбі, та вважає Польщу реальним другом – не лише союзником, а другом навіки. Про це глава держави заявив під час пресконференції з польським лідером Анджеєм Дудою у Варшаві.

Лідер України підкреслив, що президент Польщі Анджей Дуда був так само безкомпромісним, коли підтримав нашу державу на шляху до ЄС. Зеленський зазначив, що Україна отримала кандидатство в НАТО завдяки багатьом партнерам, але передусім завдяки Польщі.

«Так само я хотів би сказати і передати всім нашим партнерам, які постійно шукають компроміси для України на шляху до НАТО, що і в цьому питанні Україна буде безкомпромісною і я вдячний, що на цьому шляху з нами Польща», – додав президент.

Союзникам не потрібно шукати альтернативи вступу України до НАТО, адже наша держава буде безкомпромісною на цьому шляху.

«Україна країна тепла, дружня, але в цій війні – безкомпромісна в тому, що ми не віддамо нашу землю, свободу, наших дітей і не віддамо свою незалежність», – сказав він.

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня президент України Володимир Зеленський вже зустрівся з Варшаві з очільником Польщі Анджеєм Дудою. У програмі візиту Володимира Зеленського – зокрема, переговори з президентом Анджеєм Дудою, прем'єр-міністром Матеушем Моравецьким, підписання двосторонніх документів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: