Звільнення Резнікова. У Раді зареєстровано постанову

Звільнення Резнікова. У Раді зареєстровано постанову
фото з відкритих джерел

Наступник Резнікова ймовірно стане Рустем Умєров

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови № 9679 про звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони України. 

Звільнення Резнікова. У Раді зареєстровано постанову фото 1

Крім того, зареєстровано проєкт постанови № 9678 про звільнення Рустема Умєрова з посади голови Фонду державного майна України. Очікується, що він і стане наступником Резнікова.

Звільнення Резнікова. У Раді зареєстровано постанову фото 2

Нагадаємо, 4 листопада 2021 року Верховна Рада України призначила колишнього міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова новим міністром оборони.

Олексій Резніков працював заступником голови Київської міської державної адміністрації з питань провадження самоврядних повноважень з 2016 до 2018 року. У 2019 році президент України Володимир Зеленський призначив Резнікова представником України у Тристоронній контактній групі. Також Олексій Резніков був призначений 4 березня 2020 на пост міністра з реінтеграції, вчора його звільнили з цієї посади. Також він залишив ТКГ.

4 вересня Резніков подав заяву про відставку. Також він опублікував фото свого звернення, де він перерахував здобутки під час обіймання посади міністра оборони.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив звільнення Олексія Резнікова з посади міністра оборони України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: