Делегація Всеукраїнської ради церков відвідала посольство України при Святому Престолі (фото)

Делегація Всеукраїнської ради церков відвідала посольство України при Святому Престолі (фото)
24 січня посол України при Святому Престолі Андрій Юраш прийняв делегацію Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій
фото: pomisna.info

Митрополит Епіфаній відзначив важливість співпраці українських дипломатів та представників релігійної спільноти

Делегація Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) відвідала Посольство України при Святому Престолі. Про це йдеться у повідомленні на сайті Православної церкви України.

«Ввечері 24 січня 2023 року Посол України при Святому Престолі Андрій Юраш прийняв делегацію Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій у приміщенні посольства», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, у вітальному слові Блаженнійший митрополит Епіфаній відзначив важливість співпраці українських дипломатів та представників релігійної спільноти, які також є частиною громадянського суспільства.

«Вітаємо Вас і співробітників з 30-літтям встановлення дипломатичних стосунків з Ватиканом, яке ви відзначали нещодавно. Ви є активним працівником на дипломатичному фронті, бажаємо Вам і колегам успіху», – заявив предстоятель ПЦУ.

Нагадаємо, предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній провів богослужіння з нагоди свята Богоявлення в Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: