Lego випустив нову колекцію фігурок, присвячену захисникам Маріуполя (фото)

Lego випустив нову колекцію фігурок, присвячену захисникам Маріуполя (фото)
Троє захисників Маріуполя стали прототипами фігурок Lego

Також компанія присвятила нові лего-фігурки й українським медикиням на війні

Компанія The Brothers Brick, один з ритейлерів Lego, присвятила свої нові фігурки українським захисникам Маріуполя. Про це повідомив засновник компанії Ендрю Бікрафт у Twitter.

«ЗСУ, Нацгвардія, добровольці ТрО та інші захисники Азовсталі, які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці, тим самим затримавши російську армію та дозволивши Україні виграти битву за Київ», – написав Бікрафт.

Прототипами фігурок стали начальник штабу полку «Азов» Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.

Разом з тим компанія присвятила нові лего-фігурки й українським медикиням на війні. Прототипами іграшок стали: Аліна Михайлова – військова 1-ої окремої штурмової роти ДУК ПС, Анна Архіпова – військова 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний яр», Катерина Галушка – парамедикиня «Госпітальєрів».

«Lego-версія деяких із багатьох дивовижних жінок, які захищають Україну після того, як Росія вдерлась в Україну. Мій дідусь був медиком у Другій світовій війні, і я глибоко поважаю бойових медиків та інших, хто бореться з російським фашизмом в Україні сьогодні. Слава Україні!», – написав Бікрафт.

Нагадаємо, виробник дитячих конструкторів Lego пішов з ринку Росії. Данський виробник конструкторів Lego повністю припинив роботу в Росії.

Разом з тим McDonald’s повністю пішов з Росії і продав бізнес. Також повідомлялося, що компанія-виробник побутової хімії Henkel припиняє продавати свою продукцію на російському ринку збуту.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: