Запорізька область ввела обмеження на внутрішні перевезення

Запорізька область ввела обмеження на внутрішні перевезення
Перевізники мають бути вакцинованими та дотримуватися правил карантину
фото з відкритих джерел

Влада області зобов'язала перевізників вжити заходів для 100% вакцинації водіїв на регулярних і нерегулярних перевезеннях

У Запорізькій області з 25 жовтня вирішили посилити карантинні обмеження, обласна комісія з питань ТЕБ та надзвичайних ситуацій ввела обмеження на внутрішньообласні перевезення, повідомляє місцеве видання «Індустріалка».

Обласна влада зобов'язала перевізників вжити заходів для 100% вакцинації водіїв на регулярних і нерегулярних перевезеннях. На внутрішньообласних автобусних і залізничних рейсах також вводять вимоги до пасажирів – потрапити в автобус або поїзд зможуть лише пасажири, які зможуть довести відсутність коронавірусу або вакцинацію від Covid-19.

Щоб скористатися автобусом або поїздом, жителям Запорізької області знадобиться один з документів:

  • негативний ПЛР-тест;
  • негативний експрес-тест на антиген;
  • сертифікат вакцинації;
  • довідка про одужання від коронавірусу.

Обласна влада також розглядає можливість перерозподілу транспорту з менш завантажених маршрутів на більш завантажені, а також введення обмежень на перевезення міським транспортом пільговиків під час пікового навантаження.

Нагадаємо, у Запоріжжі через ускладнення епідемічної ситуації з понеділка встановлено «червоний» рівень епіднебезпеки, через це у місті впроваджуються додаткові обмежувальні карантинні заходи. Про це інформує повідомлення Запорізької міської ради

16 жовтня відбулося позачергове засідання місцевої комісії ТЕБ і НС Запоріжжя, на ньому був затверджений перелік жорстких карантинних обмежень, покликаних завадити швидкому поширенню Covid.

Так, з 18 жовтня у Запоріжжі встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: