Батьки та вчителі елітної школи Києва виїжджають за кордон через «політичну невизначеність»

Батьки та вчителі елітної школи Києва виїжджають за кордон через «політичну невизначеність»

Керівництво KIS закриває шкільний кампус та переводить навчання на онлайн

фото: з відкритих джерел

Серед батьків учнів багато західних дипломатів

Один з елітніших навчальних закладів столиці України – Київська міжнародна школа (Kyiv International School, KIS) переходить на дистанційне навчання через масовий від'їзд батьків учнів (серед них багато західних дипломатів) та викладачів через чутки про загрозу війни з Росією. Повідомлення про це отримали батьки учнів. Тексти опинилися у розпорядженні Страна.ua.

Так, у листі від завуча старших класів сказано, що «через політичну невизначеність, з якою зіткнулася Україна», керівництво KIS має закрити шкільний кампус та перевести навчання в онлайн.

«Можливо, нам доведеться на якийсь час розлучитися фізично, і ми разом віртуально. Ми знову будемо разом у кампусі, як тільки зможемо це зробити», – йдеться у повідомленні. Завуч повідомляє, що цього разу дистанційне навчання відрізнятиметься від попереднього досвіду, пов'язаного з коронавірусом, оскільки багато викладачів роз'їдуться по всьому світу.

«Деякі учні та вчителі залишаться в Києві чи Україні, інші можуть вирушити до Європи, Північної Америки або Азії. Але ми продовжимо пропонувати можливості навчання та досвід для нашої спільноти KIS, навіть якщо будемо перебувати в різних місцях», – запевняють батьків.

Нагадаємо, через загрозу вторгнення російських військових Канада пропонує своїм громадянам виїхати з України.

Разом з тим низка країн ЄС не мають наміру наслідувати приклад США і Британії та евакуйовувати співробітників своїх посольств у Києві.

Вдень 24 січня стало відомо, що Австралія евакуює з України дипломатів та радить решті своїх громадян виїжджати.

Раніше повідомлялося, що Британія почала евакуацію дипломатів з України.

Також раніше з’явилася інформація про рішення Державного Департаменту США розпочати вивезення з України родин американських дипломатів.

МЗС України вважає передчасним рішення США вивозити родини дипломатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: