Кличко запевнив, що у кінотеатрі «Київ» не буде ніяких ТРЦ

Кличко запевнив, що у кінотеатрі «Київ» не буде ніяких ТРЦ

Столична влада вже отримала кілька заявок на право оренди майнового комплексу кінотеатру

Кінотеатр «Київ» буде працюватиме виключно за профілем - як кінотеатр. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, відповідаючи на питання журналістів.

За його словами, жодних торгівельно-розважальних центрів у цьому приміщенні не буде. А всі чутки щодо «Києва» Кличко назвав спекуляцією зацікавлених осіб.

«Сьогодні за оренду приміщення кінотеатру «Київ» до міського бюджету сплачують щомісяця всього 47 тисяч гривень. Договір з нинішнім орендарем був укладений ще в 1999 році. І сьогодні є ринкова вартість оренди такого приміщення в центрі міста. Вона набагато вища. Я наголошую - кінотеатр «Київ» має працювати ефективно, прозоро і на користь столичної громади. Все інше - нібито про зміну профілю діяльності - спекуляції», - сказав Кличко. 

Мер столиці нагадав, що вже оголосили відкритий конкурс на право оренди майнового комплексу кінотеатру. У конкурсі можуть брати участь будь-які підприємці, в тому числі і попередній орендар. Кілька заявок міська влада вже отримала. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у кінотеатру «Київ» виникли проблеми з орендою приміщення. Це може стати причиною закриття закладу.

У КМДА заявили, що кінотеатр «Київ» продовжить свою роботу в нинішньому форматі. Але пізніше у департаменті комунальної власності Києва повідомили, що кінотеатру «Київ» не будуть продовжувати договір оренди приміщення. Термін оренди приміщення закінчився 4 січня 2019 року.

У червоній залі кінотеатру «Київ» демонтували глядацькі крісла.

Столична влада проведе новий конкурс з передачі будівлі кінотеатру «Київ» в оренду.

Читайте матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: