Ще один впливовий священник на Київщині попросився до ПЦУ (документ)

Ще один впливовий священник на Київщині попросився до ПЦУ (документ)
фото з відкритих джерел

Священник Леонід Бачинський очолює церковну громаду у місті БІла Церква

Настоятель храму святого апостола і євангеліста Луки, що у Білій Церкві, священник Леонід Бачинський звернувся до предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Епіфанія з проханням прийняти його та усю церковну громаду до складу УПЦ. Про це йдеться у заяві ієрея Бачинського.

«Я, ієрей Леонід Бачинський, настоятель храму святого апостола і євангеліста Луки м.Біла Церква Київської області, прошу прийняти мене разом з усією релігійною громадою до складу Української Православної церкви», – йдеться у повідомленні.

Леонід Бачинський є найбільшим виробником церковного начиння в Україні.

Нагадаємо, священники Української православної церкви написали звернення до Святійшого Патріарха Константинопольського Варфоломія з проханням допомогти вирішити питання повної незалежності від Московського Патріархату.

Як повідомлялося, священники РПЦ контролюють примусову депортацію українців в Росію та шпигують у Німеччині на користь Кремля. З даними, які стали доступні після хакерської атаки Anonimus на електронні скриньки представників російської церкви, ознайомилася журналістка Наталія Пахайчук та написала про це на особистій сторінці у Facebook.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: