З недобудованої висотки на Подолі вистрибнув хлопець (фото, відео)

З недобудованої висотки на Подолі вистрибнув хлопець (фото, відео)
Тіло вилетіло за огорожу будівництва
Фото: Інформатор

Від отриманих травм молодик помер на місці

У вівторок, 11 червня, на Подолі в Києві стався смертельний інцидент: у недобудованому 9-поверховому будинку, який знаходиться у дворі за адресою вулиця Братська, 4, хлопець вистрибнув з вікна одного з верхніх поверхів. Від отриманих травм він помер на місці.

Жителі сусідніх будинків виявили тіло за парканом покинутої будівлі. Про це повідомляє Інформатор.

Очевидці повідомили, що спочатку почули звук, схожий на тріск гілок, а потім різкий удар чогось важкого об землю. Кілька людей вибігли на вулицю і побачили на асфальті хлопця. Імовірно, загиблий стрибав з верхніх поверхів, так як тіло вилетіло за огорожу. Під час падіння воно чіплялося за дерева і зламало кілька гілок.

Жителі багатоквартирних будинків викликали поліцію і «швидку». Правоохоронці оглянули труп і знайшли телефон, який був розбитий, тому зв'язатися з кимось із родичів загиблого не вдалося. Документів у хлопця з собою не було, співробітники поліції працювали над тим, щоб встановити особу загиблого. На вигляд йому до 25 років.

Охорони у даної будівлі немає, тому вона притягує до себе любителів екстриму і тих, хто хоче вчинити самогубство. За словами очевидців, в покинутому будинку часто збираються підлітки, шумлять і розпивають алкоголь. Але головне, що це місце дуже небезпечне і через незавершене будівництво звідти дуже легко впасти.

На місці працювали патрульні, медики та слідчо-оперативна група. З якої причини стався нещасний випадок, встановить слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: