На Одещині жінка дізналася про свою вагітність після того, як народила

На Одещині жінка дізналася про свою вагітність після того, як народила
Бригада у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова прийняла у пацієнтки пологи
фото: Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області/Facebook

Породілля викликала медиків через біль у животі та температуру

На Одещині бригада «швидкої» надала допомогу жінці, у якої вдома почалися пологи. Усе б нічого, ось тільки новоспечена матуся дізналася, що була вагітна, вже після того, як народила. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Як ідеться в повідомленні, опівночі оперативна диспетчерська отримала виклик в одне з сіл до молодої жінки з температурою та болем у животі.

«Через 10 хвилин бригада № 86 у складі фельдшера Іллі Кравця та водія Вадима Нінова була на місці, а ще за три хвилини прийняла у пацієнтки пологи. Як з’ясувалося, біль у животі був симптомом пологової діяльності. На світ з’явилася дівчинка, стан якої був оцінений у 6 балів по шкалі Апгар. Закричала вона після тактильної стимуляції, яку виконав фельдшер», – ідеться у повідомленні.

Опісля маму з малюком доправили до пологового відділення Чорноморської міської лікарні.

«Сподіваємося, що і таке неочікуване батьківство стане щасливим та радісним для родини. Бажаємо мамі та донечці міцного здоров’я!», – підсумовують медики.

Нагадаємо, на Рівненщині жінка народила 11-ту дитину в авто на трасі.

Крім того, у Рівному жінка народила 17-ту дитину.

Раніше повідомлялося, що волинянка записала дев'ятьох дітей на різних чоловіків, аби ті уникнули мобілізації. Багатодітна матір наголосила, що татусі, які нині на заробітках за кордоном, насилають їй на дітей гроші.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: