Загадкова співачка Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя (фото)

Шанувальники досі нічого не знають про таємничу виконавицю
фото: klavdia_petrivna, Instagram

Артистка розсекретила свою зовнішність

 

Українська співачка Klavdia Petrivna буквально увірвалася в український шоубізнес та стала однією з найпопулярніших співачок. Досі вона ховалася за масками та капелюхами з величезними полями. Шанувальники досі нічого не знають про загадкову артистку, але її пісні набувають шаленої популярні.

Цього разу виконавиця вирішила частково припідняти завісу таємничості та показати своє обличчя. Співачка також розсекретила колір волосся. Зірка стала гостею музичного проєкту Тіни Кароль «Дім звукозапису». Під час зустрічі вони разом створили нову версію пісні «Намалюй мені ніч». 

На шоу Klavdia Petrivna з'явилася у ефектному образі. Вона змінила свою мантію-кімоно на елегантну сукню синього кольору електрик, яка підкреслювала її струнку фігуру. Проте, хоч капелюх і не прикривав обличчя співачки, без маски все ж не обійшлося. Щоправда, цього разу маска вже не так щільно приховувала обличчя виконавиці. 

Klavdia Petrivna і Тіна Кароль
Klavdia Petrivna і Тіна Кароль
фото: скриншот відео

Також можна було помітити, що артистка має біляве волосся. Частина рис обличчя, які видно під маскою, вкотре довели, що Klavdia Petrivna – це точно не співачка Маша Кондратенко.

Проте в мережі також припускали, що під загадковим псевдонімом та масками ховається молода співачка Соломія Опришко. У коментарях під відео фани одразу припустили, що саме вона і є Klavdia Petrivna.

«Нарешті видно, що це Соломія Опришко. Риси обличчя ідентичні, тому, мабуть, час розповісти глядачам, хто ж ця Соломія» , – припустив один з шанувальників.

На шоу дівчина так і не розсекретила свого імені, але розповіла, скільки років займається музикою.

Klavdia Petrivna розповіла, що з п'яти років займається музикою
Klavdia Petrivna розповіла, що з п'яти років займається музикою
фото: скриншот відео

«Я з п'яти років у музиці. Це не мало і не багато. І насправді це дуже полегшує завдання у якомусь плані. Поки більшого я не можу розказати, чим я займаюся, але настане час і всі карти привідкрию», – сказала дівчина.

Klavdia Petrivna – українська співачка, авторка пісень, що зберігає анонімність. Набула швидкої популярності у соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею «Знайди мене». Від початку кар'єри виконавиця зберігає анонімність.

Нагадаємо, особистість загадкової української співачки Клавдії Петрівни, яка тривалий час зберігає інкогніто, незабаром може бути розкрито. Так, у мережі почали ширити інсайдерську інформацію про те, що у травні відбудеться грандіозний концерт-презентація, де публіка вперше зможе побачити та почути виконавицю наживо. 

Раніше співачка Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю за свою кар'єру. Вона завітала на радіо Хіт FM разом зі співаком Артемом Пивоваровим, де презентувала їхній спільний трек «Барабан».

До слова, Klavdia Petrivna відома піснями «Знайди мене», «Імператори», «Я тобі брехала», «Барабан», «Я щаслива».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: