Відому акторку вигнали з VIP-зали кінотеатру

Віталіна Біблів розповіла про прикру ситуацію, яка сталася із нею у кінотеатрі
фото instagram.com/vitalinabibliv

Акторку Віталіну Біблів звинуватили в обмані

Українська акторка театру та кіно Віталіна Біблів поскаржилася на робітників кінотеатру, які  вигнали її з зали, хоча зірка мала запрошення. Про це вона розповіла в Instagram.

Віталіна Біблів розповіла про прикру ситуацію, яка сталася із нею у кінотеатрі. Акторка прийшла на сеанс фільму, однак почалася повітряна тривога. Небезпеку зірка перечекала в укритті, а потім прийшла отримати запрошення і знову переглянути фільм. Квиток акторці дали, втім вона вирішила скористатися ним дещо інакше.

«Я пішла в інший зал дивитися інший фільм, тому що розумію, що наступні пів року не зможу знову потрапити до кінотеатру. До мене приходить жіночка, потім підійшов охоронець, який попросив квиток, я даю запрошення, яке вони міняють на ці квитки, і він каже: «Ви читати вмієте? Це VIP-зала, вийдіть звідси!», — розповіла Біблів у сторіз.

Віталіна ображена, що їй не дали подивитися інший фільм, адже часу чекати наступного сеансу в неї не було. Окрім того, їй дорікнули її ж популярністю та звинуватили в обмані. 

На думку акторки, працівники кінотеатру могли б попросити доплату у розмірі 50 грн за VIP-залу, замість того, щоб вчиняти галас. Біблів зазначила, що принципово в той заклад ходити більше не буде.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну виконавиця однієї з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя», який показує Новий канал, Віталіна Біблів прийняла рішення нікуди не виїжджати, а залишитись вдома – у селі Чайки, що поблизу Києва. Зірка розповідає, що знаходилася на першій лінії фронту, тож було дуже важко і страшно. Завдяки такому досвіду Віталіна знайшла спосіб справлятись зі стресом і тривожністю.

До слова, до розквіту своєї акторської кар’єри виконавиця однієї з головних ролей комедійного серіалу «Будиночок на щастя», Віталіна Біблів більше 10 років працювала дитячим аніматором. З того періоду акторка згадує багато смішних історій. Акторка пригадує, що намагалась організувати конкурси й активності для дітей, але марно. До однієї незвичайної зустрічі.

Читайте також: Стало відомо, де зараз перебуває Дан Балан, який жив та працював в Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: