В Україні протягом дня повітряна тривога лунала чотири рази

В Україні протягом дня повітряна тривога лунала чотири рази

Громадянам слід пройти в укриття

Уже вчетверте за день в Україні оголошено масштабну тривогу. Сигнал прозвучав о 21:44. Росіяни знову підняли у повітря винищувач. Станом на 22:37 тривогу скасовано. 

В Україні станом на 20:35 лунав сигнал тривоги. Це вже втретє за день.  Станом на 20:54 тривогу скасовано. У небі фіксувався ворожий винищувач.

В Україні вдруге за день була оголошена повітряна тривога. Сигнал прозвучав о 18:35. Тривогу було скасовано о 19:06.

Моніторингові телеграм-канали повідомили про зліт винищувача МіГ-231К.

В Україні станом на 15:07 була оголошена повітряна тривога. Моніторингові телеграм-канали повідомляли про зліт винищувача МіГ-231К. Станом на 15:35 тривогу скасовано.

В Україні протягом дня повітряна тривога лунала чотири рази фото 1

Протягом 2 травня ворог завдав три ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 116 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Нашими воїнами відбито 22 атаки на Бахмутському напрямку та 12 атак на Куп'янському.

Протягом минулої доби відбулося 134 бойових зіткнення. Авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника.

Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Наразі триває 800-й день повномасштабної війни в Україні. Зберігайте бойовий дух, допомагайте ЗСУ, наближайте перемогу України!

Читайте також: Аналітики повідомили, на якому напрямку фронту збільшилася кількість атак окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: