Український гірськолижник встановив рекорд століття на Олімпіаді

Український гірськолижник встановив рекорд століття на Олімпіаді
Іван Ковбаснюк посів високе 14 місце в комбінації
фото: НОК

Іван Ковбаснюк фінішував 14-м в гірськолижній комбінації

Історичне досягнення підкорилося українському гірськолижнику Івану Ковбаснюку. Представник Закарпаття за підсумками швидкісного спуску і слалому посів у комбінації 14 місце. Такого високого результату серед український спортсменів у цьому виді програми олімпіад в цьому столітті не досягав ніхто. Схоже, на такий високий результат не очікував і сам Іван.

«Працюю в стресових ситуаціях. Сьогодні з кріпленням були проблеми, спина болить, спав погано, – розповів після фінішу Ковбаснюк. – Сам дивуюся свої стійкості, працюю над собою. Знаю одне: ті, хто сумлінно працюють, вкладають життя в справу, матимуть результат. У мене маленькими кроками, але просувається вперед. Сподіваюся, найкращі результати в мене ще попереду. Я щасливий представляти таку націю! Наша країна гідна бути першою у всьому, бо у нас неймовірні люди».

10 лютого в української збірної були медальні перспективи поборотися за медаль в командних змаганнях у фристайлі. Але двоє з трьох спортсменів захворіли на коронавірус і на старт не вийшли.

Раніше українська фігуристка розповіла, скільки допінгу вживають російські спортсмени.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: