В Японії визначили склад знайдених домішок у вакцині Moderna

 В Японії визначили склад знайдених домішок у вакцині Moderna
Припускають, частинки потрапили у препарат із обладнання
Фото з відкритих джерел

МОЗ Японії: в партії вакцини Moderna виявили частинки нержавіючої сталі

У партії вакцини проти коронавірусу від компанії Moderna з домішками, знайденої в Японії, виявили частинки нержавіючої сталі. Про це повідомляє Reuters з посиланням на японське Міністерство охорони здоров'я.

У МОЗ розкрили склад домішок після ретельної перевірки препарату. Імовірно, частинки потрапили в вакцину з виробничого обладнання.

Представники компанії-дистриб'ютора вакцини Takeda Pharmaceutica заявили, що нержавіюча сталь не становить додаткового ризику для здоров'я людини. У компанії відзначили, що цей матеріал зазвичай використовується в серцевих клапанах, ендопротезах суглобів, металевих швах і скобах.

Нагадаємо, 29 серпня повідомлялося, що в ще одній поставленій в Японію партії вакцини проти Covid-19 виробництва американської компанії Moderna виявили сторонні домішки. Вакцина з цієї партії була введена близько 400 японцям.

До цього повідомлялося про смерть двох людей після вакцинації препаратом із домішками. Чоловіки померли у віці 30 років, за кілька днів до смерті вони отримали другу дозу вакцини від коронавірусу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: