Американська конгресвумен переплутала гестапо з гаспачо

Американська конгресвумен переплутала гестапо з гаспачо
Марджорі Грін звинуватила спікерку палати представників США у створенні «поліції гаспачо», маючи на увазі гестапо
скріншот з відео

У Twitter користувачі почали жартувати, що інтерв'ю не варто давати на голодний шлунок

Конгресвумен США від Республіканської партії Марджорі Грін звинуватила спікерку палати представників США Ненсі Пелосі у створенні «поліції гаспачо», маючи на увазі гестапо. Її слова пролунали в інтерв'ю телеканалу Real America у четвер, 10 лютого.

Говорячи про дії Пелосі, Грін переплутала гестапо з холодним супом: вона назвала стеження, яким нібито займається спікерка палати представників, поліцією гаспачо.

У Twitter користувачі почали жартувати, що інтерв'ю не варто давати на голодний шлунок.

Своєю чергою, сама Грін пожартувала про те, що шпигуни потраплять у «гуляш» – англійською це слово за звучанням подібне до слова ГУЛАГ.

До слова, папуга із Зеленським потрапив у прямий етер та розмішив глядачів (відео).

Нагадаємо, під час прямого етеру донька народного депутата від фракції «Батьківщина» Сергія Євтушка влізла в кадр та всіх розсмішила.

У США із ведучою в прямому етері трапився курйоз. Ведуча прогнозу погоди Дженніфер МакДермед на американському телеканалі Fox 9 в штаті Міннеаполіс не змогла втриматися від сміху, коли помітила, що на екрані стався курйозний технічний збій. У прямому етері на карті ззаду неї почали з’являтися безліч її «клонів» – це були стоп-кадри, що наклалися на екран.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: