Кадиров пережив клінічну смерть – джерела журналіста Невзорова

Кадиров пережив клінічну смерть – джерела журналіста Невзорова
Рамзан Кадиров
фото з відкритих джерел

Чеченський очільник, можливо, має проблеми з нирками

Імовірно, глава Чечні Рамзан Кадиров пережив клінічну смерть через проблеми з нирками. Про це повідомив опозиційний російський журналіст Олександр Невзоров із посиланням на неназване джерело.

«Коротше – так, Кадиров пережив клінічну смерть. Нирки. Імовірно, доставлений до однієї з клінік «за межами» Ічкерії, але не до Москви», – написав він у Telegram.

Те ж анонімне джерело повідомило, що в міністра охорони здоров'я Чеченської Республіки можлива насильницька асфіксія (задушення) через ухвалення неправильних рішень.

Невзоров наголосив, що цій інформації не варто повністю довіряти, вона не є перевіреною та стовідсотковою. Водночас він зауважив, що джерело, яке про це повідомило, ніколи його не підводило.

«Можливе, це чергове виверження керівного емоційного вулкана. Але є певна ймовірність того, що інформація є достовірною. Ступінь достовірності можна оцінити як 30%. (джерело серйозне і не підводило жодного разу)», – запевнив Невзоров.

Зазначимо, російські пропагандисти дедалі частіше повідомляють про стан здоров'я Кадирова та його товариша, депутата Держдуми Адама Делімханова. Нещодавно вони вдвох вийшли у прямий ефір в Instagram, під час якого видали дивну заяву.

При цьому обличчя Кадирова було розпухлим, а на його пальці був дивний предмет. Раніше Кадиров заявляв, що це електронний пристрій для читання молитов, хоча журналісти підозрювали, що це нібито може бути медичний пристрій на кшталт пульсоксиметра.

Деякі російські ЗМІ писали, що історія про перебування у реанімації Делімханова та Кадирова була придумана ними самими для того, щоб приховати поїздку на хадж до Мекки. Обидва дуже побоювалися замаху і розіграли виставу, начебто перебувають при смерті. Причому їхній страх був настільки великий, що підключили навіть родичів Кадирова.

Читайте також: ЗСУ ліквідували соратника Кадирова? Всі деталі історії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: