У Ростові-на-Дону розгорнувся штаб ПВК «Вагнера»

У Ростові-на-Дону розгорнувся штаб ПВК «Вагнера»
Росії не вистачає загарбників, вони шукають нових 
фото: міноборони РФ

Росіяни вербують найманців для війни з Україною

У російському місті Ростов-на-Дону розгорнули штаб приватної військової кампанії «Вагнера», де вербують людей, котрі мають досвід проходження служби для війни в Україні. Про це повідомила пресслужба Генштабу Збройних сил України.

«За наявною інформацією з початком збройної агресії проти України активізувалась діяльність російських приватних військових кампаній (ПВК) щодо вербування особового складу, який має досвід проходження військової службу у підрозділах спеціального призначення та має відповідну підготовку. Так, у Ростові-на-Дону розгорнуто штаб ПВК Вагнер», – йдеться в повідомленні.

5 березня перший «вантаж 200» з України прийшов у російські регіони. Там шок і паніка.

Ветеран правосуддя, 101-річний прокурор Бенджамін Ференц, який працював на Нюрнберзькому процесі (суд над керівниками гітлерівської Німеччини), переконаний, що президента РФ Володимира Путіна можуть засудити за злочини проти людяності, які російські військові вчиняють в Україні.

Група слідчих Міжнародного кримінального суду в Гаазі виїхала до України для розслідування за колективним міжнародним позовом проти Росії щодо її воєнних злочинів.

Тим часом армія Путіна продовжує нищити мирні українські міста, а сам Путін вважає, що знищив майже всю військову інфраструктуру в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: