В аеропортах США виник хаос і великі черги через заходи боротьби з вірусом

В аеропортах США виник хаос і великі черги через заходи боротьби з вірусом
Фото Daily Mail

Причиною утворення черг стали додаткові медичні огляди людей що повертаються з Європи

У 13 аеропортах США, які працюють на прийом громадян з країн Євросоюзу після закриття кордону, утворилися величезні черги. Час очікування становить близько 6 годин.

Як передає Daily Mail, найгірше ситуація в Міжнародних аеропортах О’Хара в Чикаго і аеропорту Кеннеді JFK (Нью-Йорк).

Пасажири американських рейсів з Європи змушені чекати протягом годин, щоб пройти медичне обстеження. Пасажирів розпитують про історію хвороби та перевіряють наявність симптомів. 

Люди у соціальних мережах повідомляли, що пасажири в міжнародному аеропорту О’Хара в Чикаго чекали протягом чотирьох годин, що викликало критику на адресу президента Трампа з боку чиновників штату Іллінойс.

«Це неприйнятно, контрпродуктивно і суперечить тому, що нам потрібно зробити, щоб запобігти COVID-19. Адміністрація Трампа повинна негайно надіслати більшу підтримку аеропорту», – заявила сенаторка від штату Теммі Дакворт.

13 березня у штаті Нью-Йорк, США, оголосили надзвичайний стан через поширення коронавірусу.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп пройшов тест на наявність нового коронавірусу, після того як у минулі вихідні зустрічався з бразильським чиновником, у якого виявився позитивний результат на вірус. За словами особистого лікаря Трампа, результат тесту – негативний.

До слова, Дональд Трамп погодився пройти перевірку на коронавірус після того, як вже друга людина, з якою він зустрічався, захворіла на Covid-19. Попри це американський президент заявив, що не боїться вірусу та відкидає можливість ізоляції.

Як повідомлялося, Трамп ввів надзвичайний стан у США.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: