Росія активно годує українських дітей пропагандою: головні тези

Росія активно годує українських дітей пропагандою: головні тези
У Росії дітей змалечку привчають до думки, що вони мають вмирати за міфічні «скрєпи»
фото з відкритих джерел

Росія хоче перетворити українських дітей на рашистів

На сьогоднішній день десятки тисяч українських дітей, на жаль, перебувають під впливом пропаганди Росії: частину з них вивезли на територію РФ, інші ж живуть на окупованих територіях України. Проте з усіма ними ведеться ретельна робота, оскільки ціль окупантів, – зробити з молодих українців росіян.

Центр стратегічних комунікацій Мінкульту України, одна з цілей якого є протидія інформаційним атакам Росії, детально розібрав, через що проходять українські діти в РФ та в окупації, в статті: «Як Кремль планує перетворити українських дітей на рашистів – плани до 2030 року».

Росія хоче перетворити українських дітей на рашистів. Це вирішить одразу дві проблеми РФ, – демографічну, а також нестачу мобілізаційного резерву для нових війн.

Щоб зробити з дітей росіян, з ними проводиться кропітка робота в школах та на позакласних заняттях. Дітей заохочують вступати в «Юнармію», «Рух перших», «Орлята», що фактично є сучасними аналогами піонерів та жовтенят, в деяких школах планують відкриття кадетських класів.

Крім того, вчителів на окупованих територіях, які погодилися працювати на ворога, відправляли на «курси» до Росії, де місцеві вчителі «ділилися досвідом» з ними. А на заняття до дітей приходять колаборанти, російські політики, військові та бойовики так званих «ДНР»-«ЛНР».

Ось лише деякі тези російської пропаганди, які доносять до дітей на окупованих територіях:

  • Ми розуміємо, з ким ведемо боротьбу сьогодні, коли наші земляки продовжують гинути від рук нацистів. Боротьбу, яка врятує наших дітей та онуків від фільтрації божевільних українських націоналістів.
  • В українських школах навмисно оминали звірства фашистів, бо треба було героїзувати таких нелюдів, як Бандера та Шухевич.
  • 30 років в Україні послідовно виховували нацистів і націоналістів, і тепер завдання російських педагогів – перевиховати українську молодь.
  • Українська влада не організувала виїзд людей з Маріуполя, ЗСУ розташовували танки та мінометні розрахунки за житловими будинками та на дахах, випалювали дома, виганяли людей з квартир та розстрілювали їх цілими сім'ями;
  • Метою «Азовців» було вбити якомога більше жителів Маріуполя.

Крім того, що росіяни «перевчають» українських дітей, вони ще дарують цукерки їм в школах, виконують деякі новорічні бажання, проводять заходи, – все задля того, щоб справити добре враження і викликати думки: «А от українські військові нам подарунки не робили».

Брехня, пропаганда, агресивні маніпуляції над дітьми наочно показують, що російський фашизм – не пропагандистське кліше, а реальна загроза, з якою зіткнулися Україна та світ.

Читайте також: Як влаштована пропагандистська машина Путіна. Розслідування

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: