«Слуга», що «здав» рашистам госпіталь, живе за кошт держави під час війни

«Слуга», що «здав» рашистам госпіталь, живе за кошт держави під час війни
Більше 70 депутатів отримують державну компенсацію на житло навіть після початку російсько-української війни
фото з відкритих джерел

71 нардеп отримав компенсацію на житло у столиці після початку російського вторгнення

Частина депутатів Верховної Ради, яка орендувала житло у Києві та передмісті за державний кошт, продовжує робити це і під час російсько-української війни. Про йдеться у матеріалі руху «Чесно» на «Главкомі» Хто з нардепів бере гроші з бюджету на житло під час війни?.

Зокрема, 78 тис. грн компенсації за чотири місяці 2022 року отримав «слуга» Ігор Негулевський, який втрапив у скандал із розкриттям місця розташування військового госпіталю на Миколаївщині.

Усього з моменту російського вторгнення 71 нардеп продовжував отримувати компенсацію на тимчасове столичне житло.

З них 43 – отримали гроші за усі чотири місяці поточного року. Абсолютна більшість з них (34) є представниками фракції «Слуга народу». Троє нардепів представляють «Європейську Солідарність», двоє – групу «Довіра», по одному – «Батьківщина», «Голос» та групу «За майбутнє».

Нагадаємо, що мажоритарник Негулевський у своєму повідомленні на Facebook оприлюднив місце дислокації нідерландського мобільного госпіталю у Баштанці.

За кілька днів після появи посту у соцмережі це місто на сході Миколаївської області обстріляли окупанти. За інформацією голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма, серед об’єктів, які постраждали унаслідок обстрілу, є будівля амбулаторії.

Додамо, що у поточному році майже третина Верховної Ради – 141 народний депутат – отримувала компенсацію на житло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: