Україна отримає від Ізраїлю важливе озброєння: деталі

Україна отримає від Ізраїлю важливе озброєння: деталі
Ізраїль та Україна підтримуватимуть тісні відносини, засновані на спільних цінностях та взаємних інтересах
фото: Михайло Бродський

Зеленський зустрівся з парламентською делегацією Ізраїлю

Ізраїль готовий надати допомогу Україні та передати необхідні їй системи протиракетної оборони. Про це стало відомо в ході зустрічі президента України Володимира Зеленського з ізраїльською парламентською делегацією.

«Ізраїль та Україна підтримуватимуть тісні відносини на основі спільних цінностей та взаємних інтересів», – повідомив посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський у Twitter.

На зустрічі з президентом були присутні голова комітету оборони й міжнародної політики Ізраїлю Юлій Едельштейн, член Кнесету Зеев Елькін, посол Ізраїлю Михайло Бродський та керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Під час зустрічі політики обговорювали підтримку України. «Ми повинні допомагати Україні у всіх сферах, де ізраїльські технології, у тому числі військові, можуть допомогти захистити громадянське населення, його свободу та незалежність. У світовій історії бувають моменти, коли не можна всидіти одразу на двох стільцях», – заявили Юлій Едельштейн та Зєєв. Елькін.

Нагадаємо, учора, 20 лютого, в Україну прибула ізраїльська парламентська делегація. 

Раніше  міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен відвідав Київ – вперше з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.  У рамках свого першого візиту в Україну міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен відвідав Бучу на Київщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: