Богдан Буткевич Журналіст

Смерть Навального. Путін подає сигнал елітам

«Є тільки воля Путіна карати аж до смерті, якщо він так вважає за потрібне»
фото з відкритих джерел

Закінчення історії Навального Путіним – це дуже добре для України

Є тільки його воля – карати аж до смерті, якщо він так вважає за потрібне. Повний рімейк епохи пізнього Сталіна з її постійною чисткою всіх.

Закінчення історії Навального путіним – це дуже ок для України з кількох причин.

  1. Таваріщ «крим не бутерброд» не стане новим, і ще більш небезпечним путіним.
  2. Путін подає сигнал свого страху. Що боїться конкуренції настільки, що вбиває і так давно ув’язненого Навального, який не несе йому жодної загрози. «Как бы чего не вышло» (с).
  3. Путін подає сигнал елітам – більше не працюють ніякі домовленості, окрім особистої лояльності. Є тільки його воля – карати аж до смерті, якщо він так вважає за потрібне. Повний рімейк епохи пізнього Сталіна з її постійною чисткою всіх. Яка спонукатиме елітку замислитися. І наблизить момент смерті пуйла в калюжі власної сечі – як і його кумира джугашвілі.
  4. 4. Це дуже ок в плані Заходу, якому давно вже покласти на смерті українців. Зате вбивство опозиціонера, на якого досі нерівно дихала частина західних еліт, з подачі «хароших расіян», справить саме те враження. Що пуйло – хворе, непереговороздатне чудовисько. З яким неможливо домовитися – простіше поміняти.

Російський диктатор повністю обнулив весь медійний ефект від приїзду Карлсона. І це – дуже добре для України.

Так що піду з’їм бутербродик на честь нового члена оркестру Алєксандрова. І побажаю наснаги у приєднанні до Льохи ще одному узніку пуйла – Ігарю Іваничу Гіркіну-Стрєлкову.

Сподіваюся, кремлівська параноя його теж не мине. А з сердечком у бідосі і так вже були проблеми.

Читайте також:

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: