Ігор Ейдман Соціолог

Нові вороги Путіна

У Путіна, мабуть, вирішили, що геї – найвигідніший кандидат на роль «ворогів народу»
фото з відкритих джерел

Російська суспільна свідомість архаїчна, підкреслено маскулінна і перебуває під впливом кримінальної субкультури

Передвиборча кампанія Путіна почалася. Виборців закликають згуртуватися проти внутрішнього ворога, образ якого ліплять з ЛГБТ-руху. Його днями офіційно визнали в Росії екстремістським.

В Адміністрації президента, мабуть, вирішили, що геї – найвигідніший кандидат на роль «ворогів народу». Російська суспільна свідомість архаїчна, підкреслено маскулінна і перебуває під впливом кримінальної субкультури, яка сприймає гомосексуалів як нижчу касту, яку решта зневажає і боїться в неї потрапити.

У Росії ці комплекси і фобії називають традиційними цінностями. Інших цінностей придумати не вдається. Горілка, балалайка і матрьошка не підходять. Сім'я в країні-рекордсмені з абортів і розлучень – теж. Тож залишається тільки одна традиційна цінність – дупа, незаймана содомським гріхом.

Мабуть, з точки зору «фахівців» з АП, росіяни бояться, що геї насильством або обманом до цієї цінності доберуться.

Але фіг їм. Її, не шкодуючи живота свого, захистить Путін. Помре, але ворогові не здасть! Із цією програмою він і йде на вибори.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: