Подружжя українських письменників померло від коронавірусу з різницею у день

Подружжя українських письменників померло від коронавірусу з різницею у день
У четвер, 28 жовтня, відійшла у вічність Олена Литовченко, а сьогодні – її чоловік Тимур
фото: umoloda.kyiv.ua

Тимур та Олена Литовченки почали писати дуетом з 2011 року

Подружжя українських письменників Тимур та Олена Литовченки померли від коронавірусу з різницею у день. Відповідну інформацію оприлюднила у Facebook донька померлих.

За її словами, у четвер, 28 жовтня, померла Олена Литовченко, а сьогодні – Тимур.

«Мама і тато, ви назавжди залишитеся зі мною. Моїх крил більше нема. Я не знаю, що робити без вас. Невідновна втрата. Я люблю вас, не вберегла, вибачте... За сварки, за те, що не приділила достатньо уваги», – написала Людмила (Люся) Литовченко.

Олена Литовченко народилася 1 травня 1963 року у Ташкенті. Авторка кількох авантюрно-історичних романів та детективів. Тимур Литовченко народився 1963 року у Києві, писав фантастику в різноманітних жанрах, починаючи від науково-популярної і аж до містики та жахів, авантюрно-історичні романи, детективи.

Абсолютно новий етап у подружжя почався у 2011 році, коли Олена разом з чоловіком Тимуром почали спільно писати історичну прозу. Романи творчого подружжя Литовченків виходять друком в харківському видавництві «Фоліо».

До слова, на Львівщині від коронавірусу подружжя померло в один день.

Зазначимо, за добу 28 жовтня в Україні зафіксовано майже 26,9 тис. нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби Covid-19, що є найвищим показником з початку пандемії. Також за ту ж добу померло 648 осіб.

Раніше епідеміологиня спрогнозувала, що у листопаді-грудні ситуація з коронавірусом в Україні в цілому і в Києві зокрема буде найважчою.

Також секретар РНБО зробив страшний прогноз, скільки помиратиме від Covid-19 у листопаді.

Ще в Україні намітилася дивна тенденція щодо вакцинування: пояснення РНБО.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я затвердило список медичних протипоказань і застережень для вакцинації від коронавірусу. Довідки почнуть видавати на початку листопада.

Раніше в МОЗ пояснили, як отримати щеплення з «липовим» ковід-сертифікатом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: