Лікарні «Укрзалізниці» почнуть приймати хворих на коронавірус

Лікарні «Укрзалізниці» почнуть приймати хворих на коронавірус
МОЗ також зобов'язалося забезпечити дорожні клінічні лікарні УЗ всім необхідним

МОЗ зобов'язався профінансувати лікарням УЗ всі необхідні поточні витрати

Міністерство охорони здоров'я домовилося з «Укрзалізницею» про лікування хворих на Covid-19 пацієнтів у відомчих лікарнях. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Міністерство також зобов'язалося забезпечити дорожні клінічні лікарні УЗ всім необхідним для ефективного та комфортного лікування пацієнтів з коронавірусом.

«Національна служба здоров’я максимально пришвидшить підписання договорів з Центром охорони здоров’я Укрзалізниці для забезпечення фінансування дорожніх клінічних лікарень», - додали у пресслужбі УЗ.

Нагадаємо, 11 листопада Кабінет міністрів затвердив введення карантину вихідного дня. Вже в найближчі вихідні та протягом мінімум трьох тижнів буде обмежена діяльність кафе і ресторанів (робота на винос) та інших розважальних закладів. Працювати будуть, переважно, продуктові та побутові магазини, АЗС і аптеки.

Крім того, влада України відмовляється від адаптивного карантину та запроваджує обмеження помаранчевого рівня небезпеки на всій території держави.

В Україні за минулу добу, 12 листопада, коронавірусне захворювання підтвердили ще у 11 787 людей. Це на 730 осіб більше, ніж у попередній день (11 057).

До слова, у світі станом на 13 листопада коронавірусом заразилися вже 53 092 605 людини. Від початку пандемії одужало 37 213 411 особи, а кількість померлих зросла до 1,299,409 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: