На Донеччині пролунали гучні вибухи

На Донеччині пролунали гучні вибухи
Вибухи прогриміли під час повітряної тривоги
фото з відкритих джерел

Жителям «почервонілих» областей слід було негайно перейти в укриття

У ніч проти 2 серпня у Слов'янську Донецької області прогриміли гучні вибухи під час повітряної тривоги. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на власного кореспондента.

На цей час немає офіційної інформації про причини та наслідки цих вибухів.

Перед цим Повітряні сили ЗСУ попереджали про можливу небезпеку застосування балістичних ракет з боку окупантів у Донецькій області.

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 2 серпня, російська окупаційна армія атакувала Київську область за допомогою безпілотників. Працюють сили протиповітряної оборони. 

Нагадаємо, у ніч на 1 серпня, війська РФ здійснили серію ударів по Харкову та області за допомогою дронів-камікадзе. Про це повідомляє мер Харкова Ігор Терехов.

За словами голови Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олега Синєгубова, війська РФ завдали ударів по Харкову та області.

У результаті обстрілу була поранена одна людина. 

Також зранку 31 липня росіяни завдали ракетного удару по дев’ятиповерховому житловому будинку на чотири під’їзди Кривого Рогу, де відбулося руйнування з четвертого по дев'яті поверхи у межах першого під'їзду, з послідуючим загоранням квартири на рівні четвертого поверху на площі близько 70 м кв.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: