У Кривому Розі стався вибух у багатоповерхівці, є загиблий (фото, відео)

У Кривому Розі стався вибух у багатоповерхівці, є загиблий (фото, відео)
Унаслідок вибуху сталося часткове руйнування конструкцій житлового будинку
фото: пресслужба ДСНС

Вогонь охопив 120 кв. м території

У ніч на 11 квітня у Кривому Розі Дніпропетровської області стався вибух у багатоповерхівці. Унаслідок інциденту є постраждалі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Як зазначається, вибух стався в ніч на 11 квітня у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці 21-ї бригади Національної гвардії.

Рятувальники встановили, що причиною вибуху був витік побутового газу в одній з квартир. Після чого спалахнула пожежа. Вогонь охопив 120 кв м території.

У Кривому Розі стався вибух у багатоповерхівці, є загиблий (фото, відео) фото 1

Внаслідок вибуху сталося часткове руйнування конструкцій житлового будинку в одному з під’їздів з третього по п'ятий поверхи. Бійці ДСНС врятували чотирьох осіб.

Травми отримали семеро осіб, троє госпіталізовані до лікарні. У ДСНС зазначають, що під завалами може перебувати ще одну людина, пошуково-рятувальні роботи тривають.  На місці інциденту працювали 41 рятувальник та вісім одиниць техніки ДСНС.

Згодом рятувальники повідомили, що станом на 10.00  під завалами на третьому поверсі виявили тіло чоловіка. Надзвичайники врятували чотирьох людей, травмовано семеро людей, троє – госпіталізовані до лікарні.
На місці події працюють психологи. Продовжуються роботи з розбору зруйнованих конструкцій будинку.
Раніше повідомлялося, що на Тернопільщині вибух газу зруйнував приватний будинок. По прибуттю на місце події підтвердився факт вибуху без подальшого горіння, в результаті якого житловий будинок зруйнований. Був травмований власник будинку, якого в стані свідомості госпіталізовано в лікувальний заклад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: