У Севастополі гучно: окупанти заявляють про атаку морських дронів

У Севастополі гучно: окупанти заявляють про атаку морських дронів
Російські окупанти відбивають атаку дронів у Криму
фото ілюстративне

У Севастополі лунали вибухи та чути звуки стрілянини

У ніч на 6 жовтня в тимчасово окупованому Севастополі прогриміли вибухи. Про це повідомляють кримські телеграм-канали.

Вибухи лунали близько 3:30.

Згодом «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що в морі біля входу до бази Чорноморського флоту російські окупанти, за попередніми даними, відбивають атаку двох морських дронів.

«Гучні звуки в районі Північного молу – це розрахунки ППДО (протипідводно-диверсійна оборона – ред.) Чорноморського флоту. За попередньою інформацією, відбивають атаку двох безекіпажних морських катерів», – написав Развожаєв у своєму телеграм-каналі о 3:53.

Телеграм-канали повідомили, що близько 5:30 у Севастополі знову було гучно. Зокрема, у Гагарінському районі Севастополя було чути віддалену стрілянину.

Як повідомлялося, кілька днів тому у межах спецоперації воєнної розвідки України на території тимчасово окупованого Криму розвідники підрозділу спеціального призначення «Артан» Головного управління розвідки України висадились на західному узбережжі півострова, а також на Тендрівській та Кінбурнській косах.

Раніше стало відомо, що спецпризначенці Головного управління розвідки десантувалися у Криму та вдарили по російських окупантах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: