АРМА отримала нову символіку (фото)

АРМА отримала нову символіку (фото)
Емблемою АРМА став чотирикутний чорний щит з облямівкою сіро-сталевого кольору
фото: president.gov.ua/Офіс президента

Емблема і прапор АРМА є офіційними відмітними символами, що вказують на належність до структури

Президент України Володимир Зеленський затвердив символіку Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Про це йдеться в указі президента  №157/2024.

Зокрема, емблемою АРМА став чотирикутний чорний щит з облямівкою сіро-сталевого кольору. На щиті у центрі вміщено зображення сови з розгорнутими крилами, вище якого – знак княжої держави Володимира Великого, нижче – п'ять п'ятипроменевих зірок. Усі зображення золотого кольору.

Натомість прапором Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, є прямокутне полотнище сіро-сталевого кольору зі співвідношенням ширини до довжини 2:3.

«У верхній лівій чверті прапора – дві рівновеликі горизонтальні смуги синього та жовтого кольорів, у центрі вільного краю полотнища – емблема Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Зображення емблеми на прапорі має додаткову чорну облямівку, ширина якої становить 1/3 ширини основної облямівки. Висота зображення емблеми становить 1/2 ширини полотнища. Обидві сторони полотнища прапора дзеркально ідентичні», – йдеться в указі президента.

Прапор Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів
Прапор Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів
фото: president.gov.ua/Офіс президента

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав перший у 2024 році указ. Йдеться про вихід України з Рішення про створення Ради командувачів Прикордонними військами.

Раніше Кабінет міністрів призначив Олену Думу головою Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління корупційними активами.

До слова, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів почало продавати арештовані активи через Prozorro.Продажі. Перший аукціон, на який виставили 1201 тонну зерна озимої пшениці четвертого (найнижчого) класу, відбувся у четвер, 7 березня.

Читайте також: АРМА очима Єврокомісії: роботи непочатий край

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: