Українці назвали головних винуватців зриву спецоперації із «вагнерівцями»

Українці назвали головних винуватців зриву спецоперації із «вагнерівцями»
Українці вважають причинами провалу спецоперації злив або некомпетентність влади

Головною причиною «вагнергейта» українці вважають передачу (злив) інформації з боку вищого політичного керівництва України.

Понад третину українців вважають причинами зриву спецоперації українських спецслужб із затримання бойовиків злив інформації з боку вищого політичного керівництва України, а кожен п’ятий - брак професіоналізму у його діях. Про це свідчать результати соціологічного опитуванняКиївського міжнародного інституту соціології, проведеного 26-29 листопада.

37,4% українців, як принаймні щось чули про «Вагнергейт», покладають відповідальність на передачу (злив) інформації з боку вищого політичного керівництва України. Ще 20,3% вважають, що це відбувалося через брак професіоналізму і помилки вищого політичного керівництва України. Інші варіанти обирали значно менше респондентів.

(% серед респондентів, які достатньо добре поінформовані або дещо чули про зрив спецоперації)

000001-02_01

Крім цього, 39,2% респондентів довіряють інформації Бурби, що до зриву спецоперації призвело втручання Офісу президента, а в самому Офісі є люди, які видають Росії секретну інформацію. Не довіряють – 38,6%.

000001-2_01

Напередодні соціологи оприлюднили результати опитування, згідно з якими «Європейська солідарність» вийшла на перше місце.

Всеукраїнське опитування «Соціально-політична ситуація в Україні» проводилося Київським міжнародним інститутом соціології у листопаді 2021 року. Опитування здійснювалося методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (computer-assisted telephone interviews, CATI).
Польовий етап дослідження тривав з 26 до 29 листопада 2021 року. Загалом в рамках дослідження було проведено 1203 інтерв’ю.
Статистична похибка вибірки не перевищує 3.2% для показників, близьких до 50%, 2.7% для показників, близьких до 25 або 75%, 2.1% для показників, близьких до 12 або 88%, 1.4% для показників, близьких до 5 або 95%, 0.7% для показників, близьких до 1 або 99%

Нещодавно опитування показало, кому Зеленський може програти у другому турі виборів.

Також ще одна соціологічна контора показала найвищий антирейтинг Зеленського.

Нагадаємо, що 1 грудня Сьогодні Зеленський виступає у Раді з посланням.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: