Глава дипмісії США звернулась до українців: Продовжуйте воювати! Це неймовірно відважна робота

Глава дипмісії США звернулась до українців: Продовжуйте воювати! Це неймовірно відважна робота
Триває двадцять перша доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню
фото з відкритих джерел

Крістіна Квін вважає, що дух українців приведе до остаточної перемоги над Росією

Завдяки українському духу понад два останні тижні українці змогли переважати над Росією. Про це в інтерв'ю «Главкому» розповіла тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін.

«Продовжуйте воювати! Україна досі здійснює дивовижну, неймовірно відважну і мотивовану роботу. Завдяки українському духу понад два останні тижні українці змогли переважати над Росією. І саме український дух приведе Україну до остаточної перемоги над Росією», зазначила вона.

Наразі росіяни намагаються розширювати цілі для ракетних і бомбових ударів по Україні. Це відбувається від відчаю. США у відповідь надаватимуть Україні найкраще озброєння, щоб вона могла вести необхідні бойові дії.

Крістіна Квін також підкреслила, що США не чинять тиск на Україну, щоб вона йшла на будь-які поступки Росії. Зі свого боку США та західні союзники будуть дотримуватись своєї частини угоди, якщо дійде справа до цього.

Президент Російської Федерації Володимир Путін знає, що програє війну в Україні, і подвоює агресивні дії навіть тоді, коли його стратегічна позиція стає слабкішою. Це означає, що зараз настає найнебезпечніша фаза війни, розповідає колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

Нагадаємо, Сенат США одноголосно визнав Путіна військовим злочинцем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: