Разумков заявив, що якби за його відставку було таємне голосування, результат «був би іншим»

Разумков заявив, що якби за його відставку було таємне голосування, результат «був би іншим»
Разумков вважає, що якби за його відставку було таємне голосування, результат «був би іншим»
фото: glavcom.ua

У деяких народних депутатів від Слуги народу «були великі проблеми під час того, як Разумкова відправляли у відставку»

Колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що, якби за його відставку голосували в таємному режимі, результат «був би іншим». Свою думку він висловив в ефірі телеканалу Україна 24.

За словами нардепа, у деяких народних депутатів від Слуги народу «були великі проблеми під час того, як його відправляли у відставку».

«[Артем] Дмитрук прямо казав, що його викликали до Офісу президента і переконували голосувати… Я жодного народного депутата не запросив до себе і не просив – не голосуйте. Якби було таємне голосування за мою відставку, ми побачили б зовсім інший результат. Він би не сподобався в тих кабінетах, до яких запрошували народних депутатів», – стверджує Разумков.

Нагадаємо, колишній спікер Дмитро Разумков розповів, як формуватиме в парламенті депутатську групу, в яку, зокрема, увійде частина депутатів, яка не голосувала за його відставку, та ті, хто буде виключений із фракцій через певні чинники.

Також, на питання журналістів, скільки людей у Верховній Раді готові піти за ексспікером, Разумков відповів, що їх набагато більше, аніж 20 нардепів.

Нагадаємо, 7 жовтня Верховна Рада з ініціативи фракції «Слуга народу» проголосувала за відставку Дмитра Разумкова з посади очільника парламенту. Таке рішення підтримали 284 парламентарів.

До слова, внесення питання відставки Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради не підтримали шестеро нардепів «слуг народу».

Разумков дав оцінку діям Зеленського та Стефанчука. Також він анонсував, що робитиме після своєї відставки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: