Кива влаштував істерику в Раді (відео 18+)

Кива влаштував істерику в Раді (відео 18+)
Кива: «На кого говорю? На бл*дей, що у нас хіба бл*дей мало?»
фото: скріншот відео

Депутат різко прокоментував обшуки у нього та позбавлення наукового ступеня

Народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива нецензурно вилаявся в кулуарах Верховної Ради. Відповідне відео опублікував Ян Доброносов на сторінці у Facebook.

На запитання журналіста, на кого він свариться, Кива відповів: «На кого говорю? На бл*дей, що у нас хіба бл*дей мало?». На уточнююче запитання, чи пов’язаний його гнів з учорашніми подіями (Державне бюро розслідувань провело в нього обшуки), нардеп схвально кивнув головою. «Так, я про бл*дей», – втретє заявив народний обранець.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань провело обшуки у народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Іллі Киви у провадженні щодо незаконного поводження зі зброєю.

Комісія при Міністерстві освіти і науки України позбавила Іллю Киву наукового ступеня кандидата наук.

Кива залишився без нагородної зброї, яку йому подарував ексглава МВС Арсен Аваков. Кива поскаржився, що в нього забрали штани та зброю.

Також Кива перерахував кримінальні провадження, за якими наразі ведеться слідство щодо нього. Так, привітання Кивою з днем народження російського лідера Володимира Путіна слідчі кваліфікували як «державну зраду» (Ст. 111 УК України).

Також було внесено до ЄРДР матеріали щодо використання Кивою забороненою радянської символіки. Ще одне розслідування проводиться за фактом стрілянини, спричиненої Кивою 15 жовтня, на роковини загибелі Степана Бандери.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: