Зеленський звільнив очільника Вінницької ОВА

Зеленський звільнив очільника Вінницької ОВА
Борзов пробув на посаді глави Вінницької області чотири роки
фото з відкритих джерел

Президент підписав указ про звільнення майже одразу після того, як відставку Борзова погодив Кабмін

Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова. Про це йдеться в указі президента №380/2024.

«Звільнити Борзова Сергія Сергійовича з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою», – зазначено в тексті указу.

Зеленський звільнив з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова
Зеленський звільнив з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова
скріншот

Варто зазначити, що президент підписав указ про звільнення майже одразу після того, як відставку Борзова погодив Кабінет міністрів України.

Нагадаємо, Кабінет міністрів погодив звільнення Сергія Борзова з посади голови Вінницької обласної державної адміністрації.

Згодом очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов відреагував на новину про погодження Кабінету міністрів України щодо його звільнення з посади.

До слова, Сергій Борзов від 1 серпня 2019 року очолював Державне управління справами. У 2020 році Зеленський призначив Борзова очільником Вінницької ОВА замість Владислава Скальського.

Народився у Вінниці 1980 року. Закінчив 35-ту школу на Вишеньці. Навчався на історичному факультеті Вінницького педуніверситету. Борзова багато вінничан знають ще з 2006 року, коли він займався підприємницькою діяльністю і створив команду «Вінницькі перці», яка стала популярною і вийшла на телеекрани країни. «Вінницькі перці» фактично були його стартапом. Пізніше Борзов став ще директором команди КВН «Збірна України».

У 2014 році Сергій Борзов отримав пропозицію працювати на держслужбі. Тоді він переїхав до Києва. Пізніше забрав до столиці і родину. Разом з дружиною Іриною Борзовою виховують двох доньок і сина.
В Сергія Борзова дві вищі освіти і шестирічний досвід державної на різних посадах в Державному управлінні справами. У 2018 році він закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Спеціальність – управління суспільним розвитком. Кваліфікація – магістр управління суспільним розвитком.

Читайте також: Хто очолив область, в яку летить найбільше «шахедів»? Інтерв’ю з новим головою Хмельницької ОВА

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: