Влада запустила «гру в кальмара». Соратниця Зеленського відзначилася шокуючою заявою

Влада запустила «гру в кальмара». Соратниця Зеленського відзначилася шокуючою заявою
Богуцька вважає, що влада Зеленського готова на спинах людей малювати номери
фото з відкритих джерел

Нардепка від «Слуги народу» вважає, що популярний серіал, в якому сотнями вбивають людей, зображує нинішні події в Україні

Наразі влада президента Володимира Зеленського агресивно розділяє людей на вакцинаторів та антивакцинаторів та запускає «Гру в кальмара». Таку думку в на своїй Facebook-сторінці висловила народна депутатка від «Слуги народу» Єлізавета Богуцька.

Богуцька вважає, що влада готова, як і в південнокорейському серіалі, кидати людей до резервацій, а на спинах малювати номери. Зокрема невдоволення антивакцинаторки викликало рішення Кабміну скоротити термін дії сертифікатів для осіб, що перехворіли на коронавірус, з шести до трьох місяців.

«Можливо, завтра термін дії тестів на антиген та ПЛР скоротять удесятеро. Виявиться, що вони є дійсними до того часу, як опиняться у людей на руках. І відразу потрібні нові, бо ці вже застаріють. Післязавтра почнуть порушувати кримінальні справи на «антиваксів». Потім концтабори та резервації. І номери на куртках: 001, 118, 456... «Гра в кальмара», – обурилася Богуцька.

Одіозна нардепка, відома своїм негативним ставленням до вакцинації, вважає, що, за ініціативою чинного керівництва Міністерства охорони здоров’я сьогодні в Україні здійснюється фактична сегрегація населення – розділення його за ознакою зробленого щеплення від коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що Богуцька взялася підігрівати антивакцинаторські настрої в українському суспільстві.

Нардеп Радуцький зазначив, що затяті антивакцинатори зі «Слуги народу» вірять у чипування та не визнають коронавірус.

Також ексдепутатка Савченко вийшла на мітинг антивакцинаторів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: