Львів із 30 жовтня закривається на жорсткий карантин

Львів із 30 жовтня закривається на жорсткий карантин
Ресторани та кав'ярні міста зможуть працювати, якщо усі співробітники та гості закладу мають щеплення від коронавірусу
фото: 032.ua

У Львові діятимуть обмеження «червоної зони»: концертів у місті поки не буде

Вже цієї суботи, з 30 жовтня, Львів переходить до «червоної» карантинної зони. Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, у місті запроваджуються жорсткі обмеження.

«Львів переходить у зовсім інший ритм життя. Припиняють роботу заклади культури, не буде масових заходів, тобто концертів, це усе заборонено», – відзначив Садовий.

За словами мера, в магазинах першої необхідності й аптеках будуть встановлені температурні скринінги. Заклади громадського харчування матимуть змогу продовжити роботу, лише у разі 100% вакцинації усіх співробітників.

«Плюс, відвідувачі, які заходять, – мають бути або вакциновані, або мають показати негативний ПЛР-тест. Якщо є порушення – автоматично заклад закривають», – додав Садовий.

Починаючи з понеділка, старші й молодші класи йдуть на дистанційне навчання, а садочки – продовжують роботу.

Нагадаємо, львівські медики показали відео з ковідних лікарень та виступили за локдаун. Враховуючи стрімкі темпи госпіталізацій, вже за тиждень медикам не буде куди класти пацієнтів. Наразі у Львові виписують значно менше пацієнтів, аніж госпіталізують.

До слова, на Львівщині від коронавірусу подружжя померло в один день.

Як раніше повідомлялося, у Львові від коронавірусу померла мати трьох дітей. Уся родина противники вакцинації.

Нагадаємо, як розповів директор Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис в інтерв’ю «Главкому», однією із найбільших проблем у лікарнях під час цієї хвилі коронавірусу є велика кількість кисневозалежних пацієнтів із тяжкою формою перебігу хвороби, з блискавичним розвитком пневмонії.

Раніше заступниця львівського міського голови Галина Слічна розповіла, як протягом дев’яти місяців боролася із коронавірусною хворобою та її важкими наслідками – ураженням легень.

У Львові трьом пацієнтам ампутували ноги через Covid-19.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині судили директорку школи, яка не забезпечила 80% вакцинації освітян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: