«Блиск і розкіш». Соцмережі бурхливо відреагували на новий образ Тимошенко (фото)

«Блиск і розкіш». Соцмережі бурхливо відреагували на новий образ Тимошенко (фото)
Стримане брендове вбрання видають ґудзики з відповідним маркуванням прізвищ дизайнерів
фото Ян Доброносов/Fаcebook

Нардепка обрала стильний чорний костюм від Dolce and Gabbana

Голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко продемонструвала черговий стильний образ. Відповідне фото опублікував журналіст Ян Доброносов на сторінці у Facebook.

Нардепка обрала стильний чорний костюм від Dolce and Gabbana на сьогоднішнє засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) Верховної Ради. Стримане брендове вбрання видають ґудзики з відповідним маркуванням дизайнерів та різнокольорові камінці, якими обрамлений комірець піджака. До чорного костюму Тимошенко також одягла чорні чоботи-панчохи.

Стильний образ парламентарки Total black не залишився не поміченим користувачами мережі.

«Одягнена гарно, далі краще мовчати», «Хочеться вмити. Тону і рум'ян вже занадто», «Дуже стильно!!!», «Дуже стильне і вишукане вбрання, вдалий образ», «Елегантна», «На свій вік добре виглядає, така собі Мадонна української політики», «Стильно. А прикраси – це так схоже на «ранню» ЮВТ в Парламенті. В часи першого «пришестя», тоді блиск і розкіш зовсім не приховувалися, а навпаки», – такі коментарі лишили українці під світлинами Тимошенко.

До слова, депутатка від «Слуги народу» Олена Шуляк заявила, що вдягати на засідання Верховної Ради брендові речі – нормально.

Нагадаємо, Тимошенко вирішила на камеру погодувала голубів біля церкви.

Раніше Тимошенко в межах робочого візиту на Рівненщину відвідала кілька об’єктів, зокрема побувала на підприємстві, де виробляють макаронні вироби. Також невакцинована Тимошенко потиснула руки десяткам людей біля ковідної лікарні.

Під час ділової поїздки у Чернігів Тимошенко зупинилася на трасі і закупила у бабусь яблук для онуків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: