На Черкащині невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір'я сержанта ТЦК

На Черкащині невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір'я сержанта ТЦК
Невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір’я сержанта Збройних Сил України
фото з відкритих джерел

Зазначається, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної війни, його син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка 

На Черкащині невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір'я військовослужбовця районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомила пресслужба Черкаського обласного ТЦК та СП у Facebook.

У повідомленні йдеться про напад на домоволодіння військовослужбовця Звенигородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Сталося це 30 травня у селищі Катеринопіль: 

«Невідомі кинули вибуховий пристрій на подвір’я сержанта Збройних Сил України. Стався вибух. Члени сім’ї травм не отримали», – повідомила пресслужба ТЦК. 

Зазначається, що військовослужбовець став на захист України з початком повномасштабної війни, його син також захищає країну на фронті, а дочка втратила на війні чоловіка. 

Нагадаємо, у Чернівецькій області під час проведення військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки заходів із оповіщення військовозобов’язаний цивільний громадянин вчинив напад із застосуванням газового балончика на представників ТЦК. За даними військових, подія сталася сьогодні, 31 травня, в селі Черепківці. Нападник чинив опір та був затриманий до приїзду представників поліції.

Раніше повідомлялося, що у Дніпрі чоловік затриманий представниками для з'ясування даних, втік із автомобіля співробітників територіального центру комплектування (ТЦК) через вікно. 

Читайте також: Ексначальнику Одеського ТЦК призначили 140 млн грн застави

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: