«Мізки краще працюють в холоді». У будівлі Ради зникало опалення (оновлено)

«Мізки краще працюють в холоді». У будівлі Ради зникало опалення (оновлено)
фото: Уніан

В опалювальній системі, ймовірно, сталася поломка

У приміщенні Верховної Ради України, що на вулиці Грушевського відключено опалення. Про це повідомив народний депутат від «Голосу» Ярослав Железняк  в Telegram.
За його словами, в опалювальній системі, ймовірно, сталася поломка.  «У найближчі дні Рада працює без опалення. Там щось тимчасова аварія з трубою», – написав Железняк.

Нардеп зазначив, що фраза «відморожені депутати» заграла новими барвами.

Згодом народний депутат від «Слуг народу» Микола Тищенко повідомив, що опалення у стінах парламенту вже є. Але при цьому пожалкував, що стало тепло, бо, мовляв, у холоді мізки краще працюють.

«Вчора всі дуже переймались за відключене опалення в Раді. Дякуючи меру, станом на зараз опалення у Парламенті відновлено. Хоча…в холоді мізки краще працюють», – написав Тищенко.

Як раніше повідомлялося, у російському Новосибірську через аварію на магістральній мережі теплопостачання без опалення та гарячої води залишилося 237 об'єктів. Найближчі до аварії вулиці залило водою. Зокрема, затоплено трамвайні колії.

Також повідомлялося, що через сильні морози сотні тисяч жителів центральної Росії зіштовхнулися з масовими відключеннями тепла, проте найважча ситуація – в Підмосков'ї. Спершу влада міст та всієї Московської області мовчала, та згодом запевнила, що на ліквідацію аварії та її наслідків кинули всі сили. Як можна бачити із фото та відео очевидців, повернути тепло в будинки швидко не вдається.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: