В Обухові виборці отримали бюлетені, де один з кандидатів «випадково» вибув

В Обухові виборці отримали бюлетені, де один з кандидатів «випадково» вибув
Штамп «Вибув» «випадково» закриває два прізвища конкурентів скандального ведучого телеканалу «1+1» Олександра Дубінського

Штамп «Вибув» закриває прізвища кандидатів у депутати Дубінського Максима Миколайовича і Дубінського Олексія Петровича - Чесно

В Обухові на 94 виборчому окрузі роздали бюлетені для голосування, де штамп «Вибув» закриває одразу два прізвища. Про це повідомляє Рух Чесно.    

Зокрема, штамп закриває прізвища кандидатів у депутати Дубінського Максима Миколайовича і Дубінського Олексія Петровича.

З огляду на інформацію, зазначену на сайті ЦВК, у даному випадку постраждав саме Максим Дубінський, оскільки 09.07.2019 кандидат у депутати Олексій Дубінський звернувся з заявою про відмову балотуватися.

.png_17

Зауважимо, що штамп «Вибув» «випадково» закриває два прізвища конкурентів скандального ведучого телеканалу «1+1» Олександра Дубінського, який теж балотується у 94 окрузі. Його прізвище у бюлетені стоїть  нижче кандидатів, які одночасно вибули.

Нагадаємо, поліція зафіксувала вже 1614 повідомлень про порушення.

Також повідомлялося, що партія «Самопоміч» подала скаргу до ЦВК через підготовку фальсифікацій на 94 окрузі у Обухівському та Васильківському районах Київщини. У партії вимагали розпустити окружну виборчу комісію і повністю замінити її склад. За словами народного депутата Оксани Сироїд, хтось від імені «Самопомочі» подав до окружної виборчої комісії 94 округу не підписані і без відповідних печаток документи із проханням замінити всіх членів ДВК від партії. «Окружна виборча комісія 94 виборчого округу за тими сфальшованими поданнями фактично таку заміну зробила. Тому сьогодні на всіх ДВК у 94 виборчому окрузі працюють люди, які не представляють партію «Самопоміч», - наголосила Сироїд.

Як повідомлялося, сьогодні в Україні проходять позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і працюватимуть до 20:00. 

225 депутатів будуть обрані за партійними списками, ще 199 - за одномандатними округами.

У Києві о 8:00 відкрилися всі виборчі дільниці.

В Україні станом на 13.00 21 липня правоохоронці зафіксували вже 838 заяв і повідомлень про порушення під час виборчого процесу.

Поліція відкрила 21 кримінальну справу через порушення в день виборів.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: