На Печерську кандидатка «Слуги народу» обійшла відомих політиків

На Печерську кандидатка «Слуги народу» обійшла відомих політиків
Анна Пуртова перемогла виборчому окрузі №221

Нардеп Леонід Ємець і представник України на переговорах у МІнську Роман Безсмертний не проходять до наступної Ради

На одномандатному виборчому окрузі №221 (Печерський район і частина Солом’янського району Києва) опрацьовано 100% протоколів голосування.

За результатами підрахунку, як свідчать дані Центральної виборчої комісії, перемогу тут отримала кандидатка від партії «Слуга народу» Анна Пуртова – 23,32% (17 946) голосів виборців.

Друге місце по цьому округу посів народний депутат, кандидат від партії «Голос» Леонід Ємець, набравши 16,19% (13 013) голосів.

На третьому місці опинився депутат Київради, директор київського комунального підприємства «Інженерний центр», кандидат від партії «Європейська Солідарність» Михайло Терентьєв з 16,52% (12 717) голосів.

Четверта позиція у самовисуванця, представника України у робочій підгрупі з політичних питань у Тристоронній контактній групі у Мінську Романа Безсмертного – 11,61% (8 940) голосів.

Анна Пуртова народилася 15 квiтня 1982 року в місті Дніпропетровськ, освіта вища, У ЗеКоманді займається тим, що розробляє концепцію електронної освіти. Закінчила Дніпровський національний університет, юридичний факультет та факультет міжнародної економіки. Займалася підприємницькою діяльністю за напрямком інформаційних технологій та діджитал.

Як повідомлялося, за останніми даними ЦВК, у Києві на усіх одномандатних виборчих округах з 211-го до 223-й лідирують кандидати від партії «Слуга народу». Сама партія теж отримує більшість голосів у столичних округах.

Нагадаємо, 21 липня в Україні пройшли позачергові вибори народних депутатів Верховної Ради. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і працювали до 20:00. 

225 депутатів будуть обрані за партійними списками, ще 199 - за одномандатними округами.

За даними ЦВК, явка на виборах склала 49,84%.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: