У Києві пролунали вибухи

У Києві пролунали вибухи
У Києві чути вибухи
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Окупанти атакують Київщину дронами

У столиці чути звуки вибухів під час повітряної тривоги. Працюють сили протиповітряної оборони. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

«Повітряна тривога триває! В столиці та області працює ППО. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що у Києві та області триває повітряна тривога. Повітряні сили попереджали про атаку «Шахедів».

Оновлено. За даними Київської ОВА, зафіксовано падіння уламків у декількох населених пунктах двох районів області. Наразі вже відомо про пошкодження чотирьох приватних будинків та чотирьох легкових автомобілів. Крім того, через падіння уламків на відкритих територіях виникло загоряння травʼяного настилу. Пожежі оперативно ліквідовані. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, що в новорічну ніч захисники неба знищили 87 ворожих дронів типу «Шахед». Зокрема, росіяни знищили музей українського військово-політичного діяча Романа Шухевича та пошкодили будівлю університету, де вчився лідер та ідеолог Організації українських націоналістів Степан Бандера. 

Крім того, у перший день 2024 року окупаційні війська РФ завдали ударів по Куп'янському району на Харківщині. Одна людина загинула.

До слова, сьогодні ворожий «Шахед» влучив у житловий двоповерховий будинок у Есманській громаді Сумської області. 

Триває 677-й день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 55 бойових зіткнень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: