У центрі Парижу на честь Дня Незалежності відкрито Київський сквер (фото)

У центрі Парижу на честь Дня Незалежності відкрито Київський сквер (фото)
Тепер куточок Києва і України є у Парижі
фото: Віталій Кличко

Київський сквер розташований в центрі Парижа, біля музею Пті-Пале, поруч з Єлисейськими полями
 

Сьогодні, у День Незалежності України, в центрі Парижу відкрили Київський сквер. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

«Тепер куточок Києва і України є у Парижі. Сьогодні, на запрошення мера французької столиці Анн Ідальго, ми разом відкрили Київський сквер. Він розташований в центрі Парижа, біля музею Пті-Пале, поруч з Єлисейськими полями, – зазначив мер Києва. – Символічно, що ця подія відбулася в День Незалежності України. Столиця Франції демонструє підтримку французьким народом боротьби українців за спільні європейські цінності – свободу, рівність та верховенство права. Для нас дуже важлива підтримка друзів та партнерів. І маємо робити все, щоб вона посилювалася», – підкреслив Віталій Кличко.

Також на відкритті скверу Кличко зустрівся з українськими бійцями, які зараз лікуються і проходять реабілітацію у Парижі. 

Нагадаємо, у День Державного  прапора біля будівлі Київської мерії відбулася церемонія урочистого підняття українського стяга, в якій взяв участь мер Києва Віталій Кличко.

Читайте також: Багато техніки, Путін на палиці, незвичні аніматори. День Незалежності у Києві: фото

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: