Київ готується до вторгнення Росії. З’явилась інтерактивна карта підземних укриттів

Київ готується до вторгнення Росії. З’явилась інтерактивна карта підземних укриттів
Створено фонд захисних споруд цивільної оборони
Фото з відкритих джерел

Столична влада оновила карту, де вказані адресні місця укриттів у підземному просторі

Для укриття населення Києва від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільної оборони. Даний фонд включає сховища цивільного захисту, підземний простір метрополітену, підвальні приміщення житлових будинків, підземні паркінги та інші споруди підземного простору, які можуть бути тимчасово використані для укриття населення. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки Київської міської держадміністрації.

Керівники організацій та власники вищезгаданих споруд, у разі необхідності, забезпечать вільний доступ для укриття.

Для зручності інформування населення Київська міська державна адміністрація оновила карту, де вказані адресні місця укриттів у підземному просторі.

Як відомо, Росія продовжує стягувати війська до українського кордону. Міністр оборони України Андрій Таран заявив, що Росія може напасти на Україну з окупованого Криму.

Директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс не виключає, що Росія може вдатися до «обмеженого військового вторгнення» в Україну.

Українська розвідка розглядає три варіанти дій РФ проти України. Аналіз безпекового середовища навколо державного кордону України свідчить про наростання рівня загрози застосування військової сили з боку Російської Федерації.

Президент США Джо Байден провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним та запропонував найближчими місяцями зустрітися. Байден запевнив у підтримці територіальної цілісності України.

13 квітня під час засідання комісії Україна-НАТО усі держави-члени Альянсу та союзники висловилися на підтримку України.

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко заявив, що представники місцевого самоврядування, міські голови висловили готовність вживати всіх заходів для захисту Україну від російської збройної агресії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: