Метро в Лондоні планують перевести на альтернативну електроенергію

Метро в Лондоні планують перевести на альтернативну електроенергію
Лондонська мережа метро Tube протягом наступних може повністю перейти на відновлювану електроенергію
Фото: BusinessGreen

Щорічно лондонське метро потребує 1,6 ТВт електроенергії

Лондонська мережа метро Tube протягом наступних 10 років може повністю перейти на відновлювану електроенергію, безпосередньо придбану у вітрових і сонячних електростанцій. Про такі плани повідомив мер міста Садік Хан, передає Business Green.

Транспортна компанія Лондона (Transport for London, TfL) – один з найбільших споживачів електроенергії у Великобританії. Щорічно вона потребує 1,6 ТВт електроенергії, що еквівалентно понад 437 000 середніх будинків або приблизно 12 відсотків усіх домогосподарств столиці.

За даними мерії, перехід метро на відновлювану енергію має відбутися до 2030 року. Використовуючи поетапний підхід, компанія TfL планує до весни 2022 р. розглянути можливість придбання до 10% необхідної електрики з ВДЕ.

Також зазначається, що державні органи та служби Великого Лондона щорічно використовують 143 ГВт-год. Міська влада також розглядає можливості задоволення попиту на електроенергію з ВДЕ, включаючи місцеві органи влади, школи та центри дозвілля. Разом ці організації щорічно споживають близько 3ТВт-год електроенергії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: