Звільнення скандального замміністра та санкції проти «вагнерівців». 13 грудня за хвилину

Звільнення скандального замміністра та санкції проти «вагнерівців». 13 грудня за хвилину

Напередодні звільнення, заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на блокпості в Краматорську

фото mvs.gov.ua

Олександра Гогілашвілі звільнили з посади заступника голови МВС, Німеччина відмовляється сертифікувати «Північний потік-2», «Омікрон» може бути виявлений в Україні цього тижня

Уряд оприлюднив документ про звільнення Гогілашвілі

Кабінет міністрів звільнив Олександра Гогілашвілі з посади заступника голови Міністерства внутрішніх справи після скандалу. Уряд оприлюднив рішення, про яке раніше повідомили джерела в МВС. На Урядовому порталі з’явилося розпорядження за підписом Дениса Шмигаля.

Нагадаємо, 10 грудня заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на блокпості в Краматорську.

Уже 11 грудня міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі.

На першому місці – партія Порошенка, на другому – Зеленського. Нова соціологія

Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, то перше місце б посіла партія п’ятого президента Петра Порошенка «Європейська солідарність». На другому місці партія «Слуга народу». Її відставання від лідера рейтингу поки що є незначним, в межах статистичної похибки, але збільшується і фіксується різними соціологічними дослідженнями вже кілька тижнів поспіль.

ЄС затвердив санкції проти «вагнерівців»

Рада ЄС затвердила санкції проти членів російської приватної військової компанії «Вагнера», а також проти трьох компаній, пов’язаних з нею.

У санкційний список потрапили три компанії і вісім осіб, пов'язаних з ПВК, інформує пресслужба Ради ЄС.

Німеччина відмовляється сертифікувати «Північний потік-2»

Міністерка закордонних справ Німеччини в новому уряді Олафа Шольца Анналена Бербок заявила, що газопровід «Північний потік-2» наразі не може бути сертифікований через невідповідність вимогам європейського енергетичного законодавства.

РНБО прогнозує появу штаму «Омікрон» в Україні вже цього тижня

Новий штам коронавірусу «Омікрон» може бути виявлений в Україні цього тижня, однак на свята епідемічна ситуація буде стабільною. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов на нараді під головуванням президента Володимира Зеленського.

Як відомо, новий варіант Covid-19 «Омікрон» вже зафіксовано у близько 60 країнах світу. Сьогодні у світі зафіксували першу смерть від «Омікрону».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: