«Укренерго» попереджає про обмеження електропостачання у кількох областях

«Укренерго» попереджає про обмеження електропостачання у кількох областях
фото ілюстративне

Ремонтні бригади вже виїхали для усунення наслідків обстрілів та відновлення живлення

Внаслідок нічної атаки російських терористів є пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури. У зв’язку з цим обмеження електропостачання будуть застосовані у Житомирській, Харківській та Одеські областях. Про це повідомляє «Укренерго».

«Всю ніч 9 березня тривала 15-та масована ракетна атака росіян на енергетичну інфраструктуру. Для зменшення ризиків були превентивно застосовані обмеження у всіх регіонах. Триває відновлення роботи енергосистеми, електропостачання поступово відновлюється», – йдеться в повідомленні.

Ремонтні бригади вже виїхали для усунення наслідків обстрілів та відновлення живлення.

Нагадаємо, у ніч проти 9 березня росіяни завдали приблизно 15 ракетних ударів по Харкову та області. Є влучання у приватний житловий будинку на Харківщині. Інформація щодо постраждалих і масштабів руйнувань уточнюється. 

Також прогриміли вибухи в Голосіївському районі Києва. Всі служби слідують на місце. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. У соцмережі повідомляється, що в результаті прильоту в Києві виникла сильна пожежа. Горять автівки в дворі одного з житлових будинків.

Станом на 6:30 зафіксовані обстріли енергетичних об’єктів в Київській, Миколаївській, Харківській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській та Житомирській областях.

У Золочівському районі Львівщини ворожа ракета впала у житловій зоні. На цей момент відомо про чотирьох загиблих. Це четверо дорослих людей. Двоє чоловіків та двоє жінок. У момент падіння ракети вони перебували у себе вдома. Завали ще розбирають. Під ними можуть бути інші люди.

Читайте також: Масована ракетна атака РФ: що відомо на цю хвилину?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: