Ексміністр Дубілет анонсував запуск нового сервісу для підпису та обміну документами

Ексміністр Дубілет анонсував запуск нового сервісу для підпису та обміну документами
Бізнесмен розповів, що схожий сервіс він раніше запускав ще під час роботи у «ПриватБанку»
фото з відкритих джерел

Дубілет: Сервісом можуть користуватися всі українці – як для особистих справ, так і для бізнесу

Ексміністр Кабінету міністрів України та співзасновник мобільного інтернет-банкінгу Monobank Дмитро Дубілет оголосив про запуск нового сервісу «Дубідок» (Dubidoc) для підпису та обміну документами. Про це бізнесмен повідомив у Telegram-каналі.

За словами Дубілета, якщо треба підписати документ, просто потрібно відкрити його через Dubidoc і підписати через «Дію», а потім ділитися, з ким треба.

«Інтерфейс ми майже скопіювали з Google Docs :) Є веб-версія, а також застосунки iOS і Android. Зручний доступ для бухгалтерів, сортування по тегам та інші зручні фічі (особливості - ред.)», – заявив ексміністр.

Бізнесмен додав, що схожий сервіс він раніше запускав ще під час роботи у «ПриватБанку». На сайті сервісу вже можна залишати електронну пошту, аби отримати запрошення.

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації почало тестування освітнього застосунку «Мрія» – 40 шкіл з шести областей України та Києва допомагають перевірити й покращити його. Про це повідомила пресслужба «Дії».

Також стало відомо, що у застосунку «Дія» став доступним новий документ – посвідчення ветерана. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій, міністр з цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Читайте також: «Монобанк проти Дубілета». Бізнесмен озвучив свою версію конфлікту і назвав його комічним

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: