Нетверезий чоловік провалився під кригу, проте дивом врятувався (відео)

Нетверезий чоловік провалився під кригу, проте дивом врятувався (відео)
Чоловік зумів вибратися сам із води
скріншот із відео

Чоловік самостійно вийшов на тонкий лід

22 лютого у Вінниці камери відеонагляду відзняли, як чоловік провалився під кригу на річці Південний Буг, у районі пляжу «Хімік». Чоловік був у нетверезому стані. До приїзду рятувальників і поліцейських із води вибрався сам. Про це повідомив Ситуаційний центр Вінниці.

«Чоловік, ймовірно, самостійно вийшов на тонкий лід, перебуваючи у п'яному вигляді. Крига не витримала і громадянин опинився у воді. До місця події оперативно прибули патрульні поліцейські та бійці ДСНС.

На щастя, чоловік самотужки зміг дістатися берегу, де від допомоги надзвичайників та поліції навідріз відмовлявся», – йдеться у повідомленні.

Раніше крижина, на якій перебували 8 рибалок, відкололася та попливла Дніпром. Люди перебували за 200 метрів від берега. Подія трапилася в районі села Жовнино, що Золотоніському районі Черкаської області.

у Черкаській області в акваторії річки Дніпро відкололася крижина, на якій перебувало орієнтовно від 50 до 200 рибалок.

Також повідомлялося, що на Дніпропетровщині двоє дітей провалилися у воду під час прогулянки на замерзлій затоці. Їх витягли на берег перехожі. А на Прикарпатті мало не тонув рибалка. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: